lørdag den 15. december 2018

Go Gryffindor!

Jeg havde jo købt mørkerødt og mørkt gult garn til en Harry Potter ting til vores fysioterapeuts baby som snart kommer ud. Det var lidt svært at finde ud af, hvad jeg skulle lave, men fandt så denne vest i et Dale-hæfte. (Det første hæfte jeg slog op i, faktisk. Hvor heldig kan man være?)

I bought some dark red and dark yellow yarn for a Harry Potter thing for our physiotherapist's baby who is about to pop. I had a hard time deciding what to make, but then I found this vest in a Dale-magazine. (The first magazine I looked in, actually. Quite lucky!)
Så nu er jeg i gang. Det føles MEGET langsomt med alle de vrang og retmasker. Men ih, hvor bliver det pænt! Og det er perfekt at stoppe i tasken og tage med, så det er bare at klø på.

So then I started it. It feels VERY slow with all the knits and purls. But oh my, it looks so pretty! And since it's perfect to just put in the bag and bring, I just need to keep knitting.

2 kommentarer:

 1. Sikke en heldig kollega.
  Og gæt lige, hvem der også er heldig og har fundet sybogen Børnetøj 6-12-18 (som du viste forleden) brugt, og til en billig penge. Jeg venter den med posten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor heldigt! Den skal du NOK få noget godt ud af. Der er nogle søde ting i, og lige lidt anderledes.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails