søndag den 16. december 2018

Snart jul / Almost Christmas

Det ER utroligt, så hurtigt tiden går! Pludselig er der kun lidt over en uge til jul! Jeg har ikke haft så meget tid til at gå rundt og mærke julestemning i byen. Mest, fordi der er SÅ mange mennesker på Strøget at jeg får lyst til at slå nogen ihjel. Men i går lykkedes det faktisk! Alle overlevede endda....
Jeg var til julekoncert i Holmens kirke. Bagefter drak vi kaffe i Magasin. Der er virkelig fin julepynt, også når man ser det oppefra!
Jeg gik hjem, og gik igennem Tivoli for at købe en af de sidste julegaver. Det er så fint med julelysene i gaderne, og når jeg ser menneskemylderet, bliver jeg virkelig glad for, at jeg kun mangler at købe en halv gave. Jeg giver ikke strikkede julegaver, for det vil jeg ikke stresse over. Men jeg synes det er så hyggeligt at købe og give gaver! Hvad foretrækker du?

I can't believe how time flies! Suddenly, there is only about a week left for Christmas! I haven't really spent time walking around feeling the Christmas spirit in town. Mostly because the pedestrian area (Strøget) is SO stuffed with people that I want to kill someone. But yesterday, I succeeded! Everybody survived.....
I went for a concert in Holmen's church. Afterwards, we had coffee in Magasin. Their decorations are really pretty - even when seen from the top!
I walked home and passed through Tivoli to buy one of the last presents. All the lights in the streets are so pretty, and when I see the masses of people running around, I am really happy that I just need to buy half a present and then I'm done. I'm not giving away anything knitted - don't want to stress out over that. But I love buying and giving presents! What do you prefer?

4 kommentarer:

 1. Vi har stort set afskaffet julegaver i min familie, - så jeg har bare strikket lidt til mine børnebørn. Ingen stress her. Til gengæld var jeg inde i Aarhus City i lørdags og bytte en fødselsdagsgave. Og der var mange mennesker, - men ikke i butikkerne. jeg tror mange har købt gaver på nettet og så tager de ind til byen for at mærke stemningen og se pynten og måske spise frokost eller noget. De butikker jeg var inde i bekræftede, at de ikke har så meget salg. Men folk køber jo med arme og ben, bare ikke i den fysiske butik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg også hørt - at folk handler meget over nettet. Det er jo nok derfor, der har været så gode tilbud i de fysiske butikker! Men det er jo vældigt synd, hvis flere må dreje nøglen om af samme årsag.....

   Slet
 2. Ingen julegaver her. Det er dejligt at se varerne inden jeg køber, men hvis de ikke findes må jeg ty til nette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kan også godt lide at se gaverne i virkeligheden!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails