tirsdag den 4. december 2018

Klar til advent / Ready for Advent

I weekenden var der julemarked med den danske cystisk fibrose forening, inde midt i København. Jeg ville mægtig gerne derind, for jeg plejer at købe min adventskrans derinde, og det er nu hyggeligt at komme ind og se nogle jeg kender. (Som regel er der også nogle der kender mig. Det er også hyggeligt.) De havde åbent fredag og lørdag, og fredag nåede jeg det ikke. Men lørdag gik det faktisk, midt i forberedelserne til gæsterne. Jeg fik den fineste adventskrans! Jeg købte også noget andet. Der var mange fine ting.

This weekend, the Danish cystic fibrosis foundation had their Christmas market, in the middle of Copenhagen. I would really like to go, since I usually buy my Advent wreath, and I love going there, meeting someone I know. (Sometimes, there are also people recognizing me. That is also nice.) They were open on Friday and Saturday, and I left work too late on Friday. But on Saturday, I actually managed, while preparing for my guests. I got the most beautiful wreath! I also bought some other stuff. There were so many nice things.
Mit bord er også fint og julepyntet. Der er en god blanding af engle, lidt træer og lidt krybbespil. De små figurer har fine historier. Nogle fra mine forældre, nogle jeg selv har fået som gave, og nogle fine engle i oliventræ, købt i Israel.
Det er sandelig ikke ofte, jeg har julepyntet allerede fra 1. december, så det er bare med at nyde det!

My table is also ready and decked for Christmas. I have this nice mix of angles, a few trees and some nativity stuff. The figures have stories of their own. Some are from my parents, some have been given to me, and then there are the olive tree angels that I bought in Israel.
It's not often I have the Christmas stuff out from December 1st, so I'll just enjoy!

2 kommentarer:

 1. Så fin en krans, - og det er dejligt, når man kan støtte et godt formål samtidig.
  Det er en dejlig flok af stager og figurer. Jeg leder hvert år efter de hellige tre konger i træ, som vi havde i mit barndomshjem, men de er ikke til at finde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ekstra skønt når man kan støtte et godt formål!
   Jeg håber, du finder de hellige tre konger lige pludselig.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails