søndag den 30. januar 2022

Klar til sommer! / Ready for summer!

Ja, jeg ved det godt. Der er virkelig lang tid til sommer! Og efter sådan en blæsende nat føles det længere væk end nogensinde. Men derfor kan man godt være klar!
I USA faldt jeg over en bog med mønstre beregnet til Afrika-stof. Som jeg var nødt til at købe, eftersom jeg rigtig gerne ville sy noget med alt mit Afrika-stof og ikke kunne finde mønster. I går testede jeg så det første mønster. 

Yeah, I know. Summer is a million years away! And after a really windy night it feels even further away than ever. But that doesn't mean you can't be ready!
In the US, I stumbled across a book of patterns meant for African fabric. That I had to buy, since I would really like to sew with my African fabric, but haven't been able to find a nice pattern. So yesterday, I tested the first pattern. 
Det blev SÅ godt! Trods at det er samme mønster synes jeg ikke man bare tænker med det samme at de er ens. Jeg gjorde stort set som der stod i mønsteret, bortset fra at jeg ikke gad bruge kantebånd overalt. Det blev for besværligt.....
I dag håber jeg at jeg får testet ideen med strækstof. Det er også hyggeligt at sy, selv om jeg synes det er så kedeligt at man ikke kan lave andet samtidigt.

They turned out SO well! Although it's the same pattern, I don't think they look identical right away. I almost did like it said in the pattern, except that I didn't want to use the bias tape for all the edges. That would have been too much trouble......
Today, I hope I get to test the idea with the stretchy fabric. It's nice to sew, although I do think it's boring not being able to do anything else while sewing.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails