søndag den 19. juni 2022

Det hjalp faktisk / It actually helped

Det var en god ide at tage min uendelige sommerbluse med til møde i Kolding, for et par dages møde og togturen frem og tilbage uden andet at strikke har faktisk rykket!
Nu er jeg forbi ærmegabene og skal lige have lavet ryggen færdig, og så kan jeg ellers tænke på ærmerne. Jeg ved ikke om jeg tør starte på noget andet inden denne her er færdig! Det ville være så ærgerligt at gå i stå igen!

It was a good idea bringing my never-ending summertop to the meeting in Kolding, because a few days of meeting and the train ride there and home again made a difference!
I've cast off for the sleeves, and I just need to finish the back, and then I can start thinking about the sleeves. I'm not sure I even dare starting something else before this one is done! I would just hate to let it lie around for years again!

4 kommentarer:

 1. Jamen Christine så er der jo lige pludselig ikke noget der hedder evigheds projekt

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså. For det første - den er ikke færdig endnu! For det andet kan jeg godt finde et evighedsprojekt mere i skabet. Så gammelt, at det aldrig har været på bloggen. Og altså. Mon ikke der dukker nye op med tiden?

   Slet
 2. Hvor bliver den bare fin,men ja, det kan være svært med mange projekter/idéer og så kun 24 timer i døgnet😀

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Det kan virkelig være svært med alt det man vil nå, faktisk....

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails