mandag den 13. februar 2023

Mozart!

Denne ferie er faktisk fyldt med Mozart. Så ham får I lige her! Ikke bare er han hæklet, men opskriften er faktisk SPANSK! Og nej. Jeg har ingen anelse om hvordan man hækler på spansk, men mon ikke det går hvis man virkelig vil? Jeg tror det! Ferien er fyldt med Mozart, ja. Først Cosi fan tutte, og i morgen skal jeg se Amadeus. Mon ikke også jeg kan nå at se filmen? Og høre lidt Mozart nogle timer mens jeg er gået i gang med bryllupssjalet. 
 

This vacation is actually filled with Mozart. So here he is! He is not only crocheted, but the pattern is actually in SPANISH! And no. I have no idea how to crochet in Spanish, but I'm sure it will work out if you really want to! I believe in you! My vacation is filled with Mozart. First Cosi fan tutte, and then tomorrow I'll be watching Amadeus. I guess I will have time to watch the movie as well? And listen to a bit of Mozart while I started the wedding shawl. 

5 kommentarer:

 1. Nej hvor sjov - ham bliver jeg nødt til at lave. Jeg har spillet klaver siden jeg var 10 år og har været musiklærer i Folkeskolen. Til min musikeksamen spillede jeg en sonate af Mozart og fik den største ros fra min lærer, jeg nogensinde har fået til mit klaverspil - Anne du kan jo spille Mozart, så det lyder som Mozart :-D
  Det spanske kan nok klares med hjælp fra garnstudios ordliste :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det bliver du da næsten nødt til! Det er vildt sejt at være så god til at spille klaver!!!!!

   Slet
 2. Hækle på spansk, det er jo næsten en udfordring - og så Mozart. Jeg kan da til en start - og min egen store forundring rapportere at jeg faktisk KAN læse, hvad der står under billedet. Jeg havde spansk i gymnasiet ... i 1979! Om jeg så kan klare selve opskriften, det er spørgsmålet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ... og rent snyd, det har en oversættelse af hækletermer nede i bunden :D

   Slet
  2. Jamen, der kan man bare se! Men du kan jo bare nøjes med at læse det spanske. Jeg er MEGET imponeret!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails