tirsdag den 14. februar 2023

Snart / Soon

I lørdags gik det pludselig op for mig, at der kun er halvanden måned til min niece skal giftes! Så hvis jeg skal nå at strikke bryllupssjal, måtte jeg hellere se at komme i gang.....
Det var ikke supernemt. Først slog jeg det forkerte antal masker op OG strikkede forkert i mønsteret. Bagefter talte jeg rigtigt, men blev ret hurtigt træt af min rundpind med et lille hak i overgang mellem pind og wire. Så nu er jeg simpelthen gået over til mine estiske strikkepinde som er lavet til sjaler. Det går en hel del bedre, selv om det altså overhovedet ikke går hurtigt. 
Min niece ville gerne have mønsteret lidt anderledes, og jeg gør hvad jeg kan. Det er jo dejligt at man ved hvad man skal lave i ferien, ikke?

This Saturday, I suddenly realized that it's only about a month and a half until my niece is getting married! So if I am to knit a wedding shawl, I'd better get started.....
It wasn't that easy. First, I cast on a wrong number of stitches AND made a mistake in the pattern. 
Afterwards, my counting was right, but I got fed up with my circular needle where the stitches fastened between the needle and the wire. So now I switched to my Estonian needles that are made for shawls. It works a whole lot better, although it's by no means fast. 
My niece wants the pattern a bit different, and I'm doing my best. It's always nice to know what you will do in a vacation, right?

6 kommentarer:

 1. Utroligt at du kan finde fejl i det. Jeg kan knap se mønsteret. Lyder som du er sikker på bruden vil bærer det på den store dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså - sikker kan jeg jo aldrig blive! Men hun har talt om det her i 6-7 år, så mon ikke hun tager det på?

   Slet
 2. Hejsa hvordan er estiske sjalspinde anderledes fra en rundpind? Du strikker så mange skønne ting, tak dir inspiration. Mvh Mie

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare lige, lidt korte pinde i vistnok birk. Må vise et billede en dag. Og tak skal du have!

   Slet
 3. Altså, jeg er imponeret! Jeg krydser fingre for at det bliver flot og færdigt i tide. Og så synes jeg at alle, der kan strikke på rundpind uden at springe i luften over netop det, du beskriver dér, er en form for overmennesker ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Ja - du har helt ret! Overmennesker!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails