torsdag den 23. februar 2023

Halvvejs / Halfway

Jeg er begyndt at arbejde igen, og det går slet ikke så hurtigt med at strikke sjal som det gjorde i sidste uge. Ikke desto mindre er jeg halvvejs nu! 
Det føles som om jeg nok skal nå i mål til tiden, hvilket er virkelig rart. Da jeg lige startede føltes det helt umuligt, men selv om jeg bare strikker en enkelt gentagelse af mønsteret om dagen (10 pinde, hvilket tager cirka en time.....) så er jeg færdig allerede om et par uger. 
Mandag kom sjalet med i toget. Det gør det IKKE mere! Det der mønster klokken 7 om morgenen? Dårlig ide. Jeg gider ikke starte min dag med at blive frustreret.......

I've startet work again, and the shawl-knitting is not nearly as fast as it was last week. Nonetheless I'm about halfway by now!
It feels like I'll get finished with this in time, which is very nice. When I just started, it felt totally impossible, but even if I'll just knit one repeat of the pattern every day (10 rows, which takes about an hour......) then I'll be done with it in just a few weeks. 
On Monday, the shawl went with me on the train. It will NOT happen again! This pattern at 7 a.m.? Bad idea. I don't want to start my day being frustrated........

2 kommentarer:

  1. Jamen, næmen, åh! Det er vel nok flot. Jeg ville ikke kunne strikke det, om jag så sad i stilhed alene hjemme i min stue.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have! Ja, det bliver virkelig fint! Og det går efterhånden en lille smule nemmere med at strikke det, heldigvis.

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails