lørdag den 11. februar 2023

Ferie! / Vacation!


Det er weekend! Og jeg har ferie. En hel, dejlig, lang uge! Jeg skal hygge mig med familie, slappe af og IKKE male. Heller ikke til tandlæge. Det kan jeg godt lige klare, tror jeg. 
Det er dejligt at se haven i dagslys og finde de blomster der er begyndt at titte op. Jeg synes stadig det er luksus at have mine helt egne vintergækker!
Jeg har også virkelig meget mos. Det føles knap så luksus...... Har I vinterferie derude? Og hvad skal I lave?

It's weekend! And I have a week off. A whole, long, lovely week! I am going to see my family, relax and NOT paint. I'll not be visiting the dentist either. I do think I will manage. 
It's lovely seeing the garden in daylight and find the flowers that are peeping out. I still think it's totally luxurious having my very own snowdrops! 
I also have a lot of moss. It feels slightly less luxurious....... Do you have the winter vacation? And what are you going to do?

4 kommentarer:

 1. VI har halvt vinterferie - det vil sige at mindstemanden ikke skal op og afsted hver morgen tidligt, men ægtemanden og den store på DTU har ikke vinterferie - de havde "fri" i januar - opgaveretning og 3ugerskurser er ikke meget fri altså ;) Men det betyder langsommere tempo og flere kager. Vi håber på sol og lune dage til os alle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det lyder skønt! Bare at have tid (og kage). Rigtig god ferie!

   Slet
 2. Har vinterferie og kører til ødegården i Småland på mandag😍
  Sneen er godt nok smeltet deroppe, ved jeg, men semlor, pejseildog strikketøj venter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh - det lyder SKØNT!!!!!!! Rigtig god tur!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails