søndag den 5. februar 2023

Solen! / The sun!

I går var jeg på arbejde. Det var træls at skulle tidligt op, men til gengæld fik jeg så lov at se den flotteste solopgang! For en gangs skyld fyldte skyerne ikke det hele, så jeg fik både lov at se lyset over broen og senere på turen. Det var SÅ dejligt efter alt det her mørke!

Yesterday, I was working. I didn't like having to get up that early, but then I got to see the most amazing sunrise! For once, the clouds were not all over, so I got to both see the light when crossing the bridge, and later on on my ride. It was SO lovely after all the darkness!
I morges, da jeg så gik ned mod stationen, fik jeg endnu en virkelig smuk morgenhimmel med på vejen. Det er bare de vildeste farver der kan komme!
Da jeg kom så langt som til broen var det bare lyst og halvgråt, men når man kan se frem til en dag hjemme gør det ikke noget. 

This morning, when I was walking to the station, I got another really beautiful morning sky when passing by. The colors can really be crazy!
Once I got as far as the bridge, it was just daylight and a bit grey, but when there is a day at home waiting, it doesn't matter. 
Haven i dagslys gav mig så dem her. Jeg elsker at det føles som om foråret snart er lige om hjørnet, selv om jeg ved det varer lidt endnu. 

The garden in daylight gave me these. I just love that it feels like spring is just around the corner, although I know we have to wait a bit more. 

2 kommentarer:

  1. Så flot en himmel, virkelig smuk morgen.
    Jeg kan heller ikke stå for de første erantis- et tegn på, vi går mod lysere tider.

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails