søndag den 26. november 2023

Klar / Ready

November er virkelig mørk, men december er der jo snart. Og nu har jeg fået lys op udenfor. Det er bare sådan nogle til batteri, så de er ikke så kraftige, men virkelig hyggelige! Det er så hyggeligt at stå op om morgenen og så er der allerede lys i dem!
De svenske stager ovenpå tænder og slukker også på tid. De er til gengæld ret kraftige, så når jeg har gæster må de lige tages ud af kontakten. 

November is really dark, but December is almost there. And now my lights are up outside. It's just with batteries, so they are not that strong, but they are so nice and cozy! I love getting up in the morning and seeing that the lights are already on!
My Swedish lamps upstairs turns on with a timer. They are quite bright, so when I have visitors, I need to unplug them. 
Min creepy julenisse Steve er også kommet op fra kælderen. En gave fra min niece inden første gang hun skulle til Danmark et år. Han er så grim at jeg kun kan elske ham!
Er du begyndt at pynte op til jul?

My creepy elf Steve also got up from the basement. A gift from my niece before the first time she was coming to Denmark for a year. He is so ugly that it has to be pure love!
Did you start decorating?

2 kommentarer:

  1. Det ser rigtigt hyggeligt ud med lysene. Vi har også fået lys tændt udenfor, -indenfor pynter vi først lige til d.1 december, (men det er jo også lige om lidt )🌲

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er virkelig lige om lidt! Jeg skal lige have pynten op nu mens jeg har fri. Ellers når jeg det ikke til lørdag....

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails