søndag den 12. juli 2009

Cirkus Britney!

Jeg kom, jeg så og jeg strikkede.... Ihvertfald inden det for alvor gik i gang! Det var en fantastisk aften og et helt fantastisk show.
Opvarmningen var en meget ernergisk DJ, der hoppede rundt på scenen. Imens blev Parken aldeles fyldt med mennesker - det var helt utroligt, så mange der var plads til nede på gulvet! (Denne gang sad jeg for en gangs skyld ned - svævende højt over det hele på tribunen) Da først cirkusset startede, var stemningen helt i top, og der var ikke et sekund at kede sig i. Alt var timet og tilrettelagt - der var ikke engang en pause. Men ikke, at man opdagede det! Pludselig var de knap 2 timer fløjet afsted, og jeg nåede kun at se halvdelen. Der skete så meget på scenen, og kiggede man på storskærmen (hvor man jo kunne se lidt flere detaljer) var der helt sikkert noget fra scenen, man ikke fik set.
Konklusionen må være, at Britney er totalt i topform. Man kan ikke danse rundt i knap 2 timer i det tempo på en scene hver aften og være hverken spiseforstyrret, psykotisk eller bare generelt til rotterne. Fantastisk!

7 kommentarer:

 1. Kan du ikke lige fortælle det til anmelderne? Hold da op, som hun har fået hug. Selvfølgelig af de mandlige koncertanmeldere, som mener at have forstand på kunst, men derudover er totalt ude af stand til at lade sig rive med og underholde.

  Fed detalje, at du fotograferer dit strikketøj foran scenen. Såved man du har prioteterne på plads hihi

  SvarSlet
 2. Ja, Henriette - hun har sandelig fået hug! Kan ikke helt forstå det, for stemningen var totalt i top hos dem, der ikke bare sad med hagen nede på brystet (mig selv indbefattet) - der skete hele tiden noget.
  Strikkeriet er vist ved at tage lidt overhånd, men hyggelighedsgraden ved hvad som helst stiger betragteligt med et strikketøj! Det er særligt gældende for ventetid, selvfølgelig..

  SvarSlet
 3. Ja. Når man strikker, så føler man ikke at ventetiden er spildtid. Og det er jo hyggeligt at sidde og nørkle.
  Kan dog huske nogle forelæsninger, hvor jeg fik nogle sære blikke fra underviseren, fordi jeg strikke strømper og tog noter samtidigt.

  SvarSlet
 4. Man skal huske at kigge dem dybt i øjnene mens man strikker....

  SvarSlet
 5. Oh yes.... og få sidemanden til at række hånden op, så man kan stille spørgsmål

  SvarSlet
 6. Jeg synes bare det er så skønt, at du sidder til en Britney koncert og strikker :O)

  SvarSlet
 7. Mange tak! Jeg var glad for at have det med, for den første time, inden koncerten rigtig startede, var temmelig kedelig....

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails