tirsdag den 7. juli 2009

Transformers....

Advarsel: Transformers 2 er en helaftensfilm (hvem havde nogensinde drømt om det?). Til gengæld har jeg ikke grinet så meget i biografen, siden jeg så "Mamma Mia". Jeg fandt ud af, hvem Megan Fox er, selv om jeg stadig ikke forstår det hensigtsmæssige (ud fra et arbejds-sikkerheds-synspunkt, selvfølgelig) i, at hun skulle ligge henover en motorcykel, iført nogle meget små shorts, for at male en figur på tanken. Jeg fatter heller ikke, at ingenting "hoppede ud", når hun løb, hoppede og rullede rundt iført overalls, bh og en (minimal) top.
Jeg forstår absolut heller ikke, at jeg var skræmt fra vid og sans over dinosauruserne i "Jurassic Park" og kæmpemyrerne (for ikke at tale om rumvæsenerne) i Indiana Jones 4, når det nu var præcis samme teknik der blev brugt i de film til at lave monstre, som Transformers-filmen havde brugt til de kæmpestore Transformers.
Det var lidt synd for det gamle, ærværdige bibliotek, der blev smadret synder og sammen, men det passede nok fint på målgruppen. Tror ikke, de, der tænder på Megan Fox i Autoværksted og kæmpestore bil-monstre, læser enormt mange, gamle, tykke bøger (Ups! En fordom!).
Undrer mig lidt over, hvorfor det altid skal ende ved pyramiderne og i Petra. Og blev helt glad, da Oompa-Loompa-manden pludselig dukkede op.
Nevøen på 9 (snart 10) labbede alting i sig. Altså. Lige bortset fra... Han er stadig i en alder, hvor han (meget) omhyggeligt holder sig for øjnene, hvis der optræder prinsesser eller er kyssescener. Trods alt var der heldigvis ikke så mange minutter han gik glip af.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails