torsdag den 23. juli 2009

Nyt om garn og alting (!)

Roserne er min mors. De vokser og trives for 3. år i en sølle, lille altankasse. De ved åbenbart ikke, at det ikke er et sted for roser, men blomstrer ud over alle grænser og er til megen glæde og fornøjelse.
Jeg sidder her og skriver og skriver. Eller. Prøver i det mindste! Det virker lidt uoverskueligt hvor alting skal få sin plads, men mon ikke det lykkes?
Ind imellem læser jeg artikler, og strikker til. Er nu bukket under og har indført "arbejds-strikketøj" = strikketøj, der absolut ikke kræver hjerneaktivitet, men til gengæld holder hænderne beskæftiget, så de ikke bevæger sig hen til musen og en potentiel overspringshandling.... Der er nu kun 1½ uge til ferie og aflevering af 1. udgave (til rettelse) og det hjælper en del på koncentrationen.
Imens glæder jeg mig til ferie! Det bliver absolut ikke til noget vildt. Det tætteste, jeg har planer om udland, er endt med at være Flensborg og Malmø, men det er også OK med mig. Har allerede bestilt plads 2 gange på den gratis bus til center i Malmø, og glæder mig! Derudover står den på hygge, tur til Odense og besøg af veninde fra Odense, lille besøg fra Sønderborg, derefter 2 ugers afslapning, maling af lejlighed og ture i Nordsjælland. Har købt en seværdigheds-bog, og har planer om kombinerede cykel-tog-ture, hvis altså ikke vejret er helt til rotterne!
Så nå alle kommer tilbage på kontoret i næste uge, og alt bliver hektisk igen, ja... så er jeg snart den, der er smuttet! Hele 3 ugers ferie bliver skønt. Kan egentlig ikke huske, om jeg har holdt det i træk før!
I går ringede søsteren fra Island. De var på uldspinderi, hvor der også er et gigantisk garn-salg. På spoler! Og (hulk!) et helt kilo garn kostede 100 kr! Jamen - det er så billigt, at jeg ville ønske, jeg akut kunne falde i et ormehul og suse til Island. Har engang hørt om én, der købte 5 kg uld med hjem fra Island, og jeg tænkte alligevel mit.... Garngal osv.! Men efter at have hørt prisen, kunne det altså sagtens være mig, der proppede rygsækken ud over alle bredder med billig uld!
Den gode nyhed er, at de købte 1,8 kg garn, og at det hele ender hjemme ved mig i sidste ende, for dels er der garn til svogerens lovede sweater (sort, grå og blå valgte han), dels en garngave til mig! Er det ikke fantastisk, som jeg får feriegarn i år?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails