fredag den 17. juli 2009

En god nats søvn....

Var smart i går og lagde tæpper over alle (2) bure indeholdende fugle. Sov derfor, indtil vækkeuret ringede. Da jeg kom ind i stuen i morges, var der dødstille. Men så snart jeg sagde "god-morgen", kom der ivrige pip inde fra tæpperne.... (Små stakler)
Humøret var betragteligt bedre efter en god nats søvn. Det er allerede blevet endnu bedre. Med udsigten til en hygge-weekend ud over alle grænser, fred om morgenen pga. tæpperne, og - - - - premiere på "Harry Potter og Halvblodsprinsen" i Imperial i aften!
Desuden kom jeg til at tænke på alle de hyggelige ting, jeg kan sætte min niece til, inden fætteren kommer. Også selv om det evt. vil stå ned i stænger. Hun kan lave øreringe - jeg har nærmest alt til faget hørende - eller farve garn (Okay, lidt nørdet, men det er nu sjovt! Det tror jeg egentlig også hun vil synes. Hun er ret kreativ!). Bliver det godt vejr, er en kanalrundfart obligatorisk, evt. en tur på Amager Strand.
Film, pizza, popcorn og Nintendospil kommer vi heller ikke udenom. Der bliver rig lejlighed til at strikke!
Nå ja... Og nu sidder jeg på arbejde, og har lige fundet ud af, at der er udsigt til ovenstående i oktober... Gode besøg i amerikanske garnbutikker. (Uha, det bliver dyrt!) Mit abstrakt sendt ind til amerikansk kongres er accepteret! På trods af, at konklusionen var, at jeg ikke kunne bruge den nye metode til noget... Hurraaaah! Så jeg skal til Minneapolis til oktober. En meget, meget kold by. Forestil dig lige, hvor mange garnbutikker med dejlig varm uld de må have i den by! Der er udsigt til, at det bliver min sidste tur til USA i noget tid, så jeg har også skumle planer om at bestille Knitpicks garn, der bliver sendt til hotellet. Uh, jeg glæder mig!
P.S. Glemte endda at nævne, at jeg nu strikker på kontoret, når jeg læser artikler. Rundt og rundt, ene ret, så det kører absolut på rygmarven...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails