fredag den 2. oktober 2009

Denne gang går det som forventet!

Hue-krigen raser igen. Det startede for 2 uger siden, for 1 uge siden sendte jeg min (nr. 2, fordi den første var for lille) hue til USA.
Har fået en venlig mail fra mit offer om, at hun nu er død - og iøvrigt rigtig glad for huen!
Personligt er jeg endnu ikke faldet i kampen, men det er vel bare et spørgsmål om tid? (Forhåbentlig laaaang tid.....)
Men ellers går det faktisk denne gang som forventet. Modsat "Hat attack" sidste år, hvor vinderen først blev fundet 9 måneder efter konkurrencens start, fordi så mange havde meldt sig til, men alligevel ikke rigtig kunne eller gad strikke en hue. Denne gang er 3/4 døde i løbet af de første 2 uger.... Alle strikke åbenbart på livet løs, og posten løber rundt mellem USA og Canada (og flyver lidt til Europa ind imellem) - helt ærligt, SÅ er det sjovt! (Og spændende....)
Iøvrigt - god weekend fra regnfulde, nærmest øde København. Næsten ingen biler - sikkert pga den gode præsident Obama. Folk vil ikke risikere at strande på Amager (uha, uha!) bag en politi-afspærring, og har istedet taget bussen (eller en sygedag. hvad ved jeg?)
Jeg glæææææder mig til en aften med sofa, tv og snegle-strømpe (den første er stadig ikke færdig. Suk.) - det bliver så hyggeligt! På trods af fredag aftens elendige tv-oversigt. Jeg orker ikke rigtig hverken "Vild med dans", "Disney-sjov", "Talent 2009" eller en genudsendelse af "Robinson". Tror, den står på "24 timer" fra i går og en dvd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails