fredag den 9. oktober 2009

En fredag, der er imødeset med stor forventning!

I dag skal jeg i Tivoli! Efterhånden er det min og mindstenevøens tradition, og han er heldigvis stadig lille nok til, at det ikke bliver alt for dyrt....
Det startede for 2 år siden (tror jeg nok) - det er jo kulturnat i aften, og jeg sad og tænkte på, hvordan jeg gerne ville til kulturnat. Jeg havde en eller to gange haft søsterens ældste dreng med, men nu var lillesøsteren blevet gammel nok til også at tage med, og det orkede jeg altså bare ikke. En aften med 2 børn, der garanteret ikke gad hjem i seng i en by, der var sort af mennesker. Så fik jeg den (i al beskedenhed) geniale idé at tilbyde at passe lillebroderen, så resten af familien kunne komme til kulturnat!
The rest is history (som man siger på godt, gammelt dansk....)
Mindstenevøen og jeg tog i Tivoli, hvor Halloween-eventen netop starter, men hvor der ikke er særligt mange mennesker, fordi alle er til kulturnat. Det skal vi så for 3. gang i aftenen, og jeg tør godt sige, at der er 2, der glæder sig! Han har allerede i 2 uger "pralet" med, at "min moster vil gerne låne mig, og så skal vi i Tivoli!" Jeg fik overbevist storesøsteren om, at det ikke er SNYYYYYYD (udtalt med skinger stemme) at det altid er ham, der skal med i Tivoli, for man må KUN prøve det, jeg tør prøve, og højst 3 ting.... (Hvorpå han stod med strålende øjne og sagde "jeg skal prøve TRE ting!")
Hans forventninger til i aften? Han skal prøve Blæksprutten, Flyvemaskinerne og "Hot Wheels"-bilerne (veteranbilerne).... og have en candyfloss ("Det er FIRE ting!!!!")
Desuden skal jeg ikke forvente at måtte sidde i hans veteranbil, for han skal køre stærkt - men jeg må gerne køre i den efter ham (og sidde de sidste 20 meter i en veteranbil, mens jeg betragter barnet, der løber væk, mens jeg ret hurtigt panikker!).
Jeg tror, det bliver rigtig hyggeligt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails