lørdag den 21. november 2009

Glad-i-låget strømper

De her strømper kan man da kun blive i godt humør af!
Mine 2x2 rib, artikel-læsnings-strikketøj er strikket i ca. 60 g zauberball. Fantastisk lækkert garn. De er strikket på pind 2,75 - en anden gang vil jeg nok vælge pind 2,25, for de er noget løst strikket. Men strikket er strikket, og da jeg har masser af andet lækkert strømpegarn der ligger for tur, så må de holde så længe de kan.....
Mine socktober strømper er jeg på vej til at få kolde fødder over (he he) - jeg burde nok have valgt størrelsen større, for de er sådan lige til den smalle side (som det tydeligt ses er jeg ikke skabt med smalle ankler!). Hmm. Tænke-tænke.... Garnet er så lækkert og det er så ærgeligt, hvis jeg ikke bliver rigtig glad for dem. Måske er garnet bare lækkert, at "der-er-aldrig-en-opskrift-der-er-god-nok"-forbandelsen hviler over det?
P.S. Strømperne er blevet mit november-projekt. Det eneste, jeg lige har fået strikket til mig selv denne måned. Men jeg skal nok komme stærkt tilbage med ego-projekter!

4 kommentarer:

 1. mmm, dejlige farver, som du siger, lige til at blive glad af.
  kh.fra Island
  Frida, der nu skal i byen med en besögende webstrikker

  SvarSlet
 2. Uh - det lyder hyggeligt, Frida! Jeg ville ønske, jeg lige kunne smutte til Island....

  SvarSlet
 3. Farver og striber - skønne strømper. Jeg er på pind 2 - tager lang tid.

  SvarSlet
 4. Til gengæld holder de nok bedre på pind 2. Et af livets store dilemmaer: Skal man lave strømper, der holder længe, eller knap så længe = behov for at strikke nye?

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails