fredag den 13. november 2009

Opera

Sådan kan der altså se ud i Operaen. Set sådan oppefra og med afspejling i glas-rækværket.
Ret sjovt!
Det var min første tur i Operaen og ret fantastisk. Eftersom det var Universitetets årsfest, var der masser af (meget) fine folk, inkl. Dronningen, men jeg kunne skam godt leve med min plads på 3. balkon, første række.
Forestillingen var "Lucia di Lammermoor" - jeg havde aldrig, aldrig hørt om den før, og forventede mig egentlig ikke rigtig noget. Men den var fantastisk. Ulykkelig kærlighed på et meget højt plan, inkl. galskab, mord og svigefulde brødre. Meget, meget tragisk og meget, meget smukt. Helt fantastisk duet mellem sopranen og en fløjte (Disney-prinsesser, der synger duet med skovens fugle kan godt kravle tilbage i deres ensomme tårn). Hold op - jeg vil i Operaen igen!

4 kommentarer:

 1. her elsker vi opera, kommer tit og ofte til forestillinger og har en enorm samling CD´er som vi lytter til konstant. der er bare ikke rigtig noget andet i hverken teater eller musik der kan sammenlignes med opera.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Du har helt ret - opera er lidt af både teater og musik. Stort drama!
  Jeg har opera på cd, men har aldrig rigtig set det live før. Det må jeg gøre noget mere....

  SvarSlet
 3. Ja, Lucia di Lammermoor var fantastisk. Vi var i Operaen d. 26.10, og nød den rigtig meget. I morgen skal vi høre Carmen, og det glæder jeg mig også rigtig meget til. Det er en af mine yndlingsoperaer, så det bliver stort. Louise skal også med, håber, hun bliver fanget af den.
  God weekend.

  SvarSlet
 4. Og så fik jeg lige stavet det rigtigt. Mange tak og god weekend, Lisbeth!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails