lørdag den 7. november 2009

Bamse-drengene

Der skal også være lidt bamsetøj i blåt. Det kommer her.... Den mørkeblå bluse med guldknapper må høre under begrebet "vams", omend den er i bomuld. Dobbelt perlestrik og et par snoninger, og så var den ret hurtigt færdig i vinterbomuld på pind 4 og 4½.
Vesten med sokketern blev laaaangt om længe færdig.... Mand, hvor var den besværlig, det lille resultat taget i betragtning!
Der er strikket kanter - ialt 6 stks blev det til - og hæftet ender til den helt store guldmedalje. Jeg tror altså ikke rigtig, jeg gider lave sådan én igen, selvom jeg synes, den er helt fantastisk sød og fin, sådan en herrevest i mini-størrelse!
Nu mangler jeg så kun 1 (trommehvirvel)! Jeg har ingen anelse om, hvad det skal være! Alle de andre modeller er strikket frit fra leveren (eller hjernen), som jeg nu lige havde lyst og garn til. Finalebeklædningsgenstanden skal selvfølgelig være lige så frit opfundet. Hmm. Her tænkes!
Den marineblå bluse blev iøvrigt startet hos søsteren igår, hvorefter min yngste, ret skrappe, niece informerede mig om, at hendes bamser skam OGSÅ gerne vil have tøj! En oplagt julegavemulighed, må man sige. Sidste gang jeg strikkede til hendes bamser var hendes 6 års fødselsdag sidste sommer. En total fiasko (for nu at sige det mildt) - jeg havde nemlig fabrikeret 3 stks kjoler, hvilket ikke faldt i frøkenens smag. Dengang skulle det hele være fodbold. Nu skal det hele vist være sejt. Det dæmper jo ligesom lysten lidt, men mon ikke jeg kunne forsøge mig med en hættetrøje? Hvis ikke det er sejt, så ved jeg ikke, hvad der er.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails