onsdag den 11. november 2009

Piv....

Okay. Det er stadig november. Gråt og regnfuldt. Men derudover er mine gummistøvler tiltagende utætte og jeg er blevet noget så aldeles forkølet.
Passer mig ikke helt godt, må jeg indrømme!
Til gengæld kunne jeg i går ikke lugte cigaretrøg, men pibetobak. Normalt stinker alt af cigaretrøg lige inden jeg bliver forkølet, og jeg undrer mig altid... Der plejer jo ikke at være rygere, hverken på kontoret eller hjemme hos mig! Dagen efter er jeg så forkølet og får endnu en AHA-oplevelse. Sådan er det jo hver gang. Pibetobakken er ny som forkølelses-advarsel, men noget mere behagelig! (er det så en ny virus?)
Summa summarum: har lidt ondt af mig selv. Men ikke noget, lidt te og lidt strømpestrikning til artiklerne ikke kan klare....

2 kommentarer:

  1. Det er da usædvanlig pudsigt med sådanne lugteforvarsler! Jeg har frosset hele dagen, men har ikke feber. Forventer ellers snart influenza, naboens to børn + den ene voksne har lige haft det. Og jeg har så lige tre vagter de næste 6 dage, så det skal ikke være lige nu.
    God bedring med forkølelsen.

    SvarSlet
  2. Hej Lisbeth - ja, det er ret mystisk. Har en teori om, at hjernen misforstår det, når næsen begynder på virus-infektion, og jeg så tolker det som cigaretrøg. Eller også er jeg bare tosset....
    Stakkels dig med influenza! Håber, det er hurtigt overstået igen, selv om du nok kommer til at stå over med de vagter. God bedring!

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails