mandag den 30. november 2009

Hvis du strikker, er der en overvældende sandsynlighed for at du kender en kat.....

Jeg ved ikke helt hvorfor, men der er en tendens til, at strikkere og katte har en gensidig tiltrækningskraft. Altså - for kattens vedkommende er forklaringen jo simpel nok. Et garnnøgle, der hopper rundt på gulvet er et glimrende bytte....... Men for strikkeren? Se - det går over min fatteevne! (Jeg bryder dog straks sammen og tilstår, at jeg er til fugle, ikke katte. De to ting er svære at kombinere. Læg dertil katte-allergi....)
Nå. Men, hvorom alting er (som en af mine kolleger ynder at sige) - hvis du strikker, er der en ret stor risiko for, at du er i tæt, daglig kontakt med en kat. Skal den måske så ikke have en julegave? Jo da, ikke? Strik og filt denne fine lille mus og dryp den med noget af det dér, der gør ting uimodståelige for katte. Så er der nok lige én, der bliver glad!

2 kommentarer:

  1. Du ramte næsten plet, har ingen katte men ville gerne eje et par stykker. Kender dog 3 frække varyler. Det dér er baldrian, Ally & Alana er overkåde når det dryppes på legetøjet og kradsetræet. :-) Skøn mus iøvrigt.

    SvarSlet
  2. Ja - det er sjovt, som katte og strikketøj hører sammen!

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails