fredag den 27. november 2009

10!

Vi taler om fredagshumør her. Godmorgen P3 plejer at analysere fredagshumør, hvor 10 er max. Jeg rammer simpelthen toppen i dag!
Grund? Ja - det er jo i aften. På trods af, at jeg faktisk er sådan lidt skeptisk anlagt og helst ikke vil glæde mig alt for meget (tænk, hvis jeg bliver skuffet.....) og er enormt god til at tænke "hvis nu" og "hvad hvis?" osv. osv. så GLÆDER JEG MIG!!!!!
Det kan vist bare blive hyggeligt. Det bliver sjovt at møde de andre og få sat ansigt og person på. Spændende med monster-pakkeleg (vi taler min. 80 pakker her, venner!). Fantastisk at få gæster, der selv medbringer kager (og whisky) - mine anstrengelser bliver at få lejligheden til at se nogenlunde ud. Og hvem gider kigge efter nullermænd under reolen, når vi skal kigge, snakke, hamstre og gramse garn?
Som det ses, vokser grydelappen forresten lynhurtigt. Dens voksehastighed er p.t. omvendt proportional med DSB´s transporthastighed mellem Hillerød og Kbh. Åh suk og ak og ve. Både sporarbejde og et afbrændt relæ-skab. Det er altså helt umuligt lige nu, men godt for grydelappen, og godt for mine nerver og mit blodtryk, at strikketøjet er med.... I går fik jeg endda kommentarer! Et par pakistanere, der godt kunne lide farverne. Og her taler vi mænd, altså. Det er aldrig, aldrig sket før, at en mand har kommenteret strikketøj positivt. Jeg tilbød endda, at han kunne få opskriften til sin mor, der strikker i Pakistan. Jeg mener, hvis man strikker, kan man nok også tyde et diagram, selv om man er analfabet. Tror du ikke?

2 kommentarer:

 1. Det kan kun blive hyggeligt. Uanset hvad! Ville med glæde have deltaget, men som du ved så er jeg chauffør for en flok med tømmermænd i aften. :-)
  Din grydelap er ualmindelig smuk, dejlige farver og jeg kan godt forstå pakistanerens begejstring.
  Hav en super aften...

  SvarSlet
 2. Hej Pia
  Mange tak. Ja - hvordan vil det kunne blive andet end hyggeligt?
  Jeg er også selv helt vild med farverne i grydelappen. Må se at få strikket nogle til mig selv også engang.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails