søndag den 15. november 2009

Både plan A og B

Jeg skulle have været på weekend-kursus hele weekenden. Havde jeg lovet. Ikke, at jeg skulle så meget udover at være der, men det var også fint nok.
Mindste-nevøens gavmilde uddeling af forkølelsesvirus spændte imidlertid lidt ben. Hele fredagen diskuterede jeg frem og tilbage. Sofa eller kursus? Sofaen trængte jeg til, men jeg havde jo lovet.....
Diskussionen endte med, at jeg så Godfather 1 hjemme hos mig selv fredag aften, med beslutningen om at tage lørdag og søndag i Faaborg. Kl. 4 lørdag morgen vågnede jeg med meget ømme bihuler, hvilket efterhånden førte til, at jeg tog afsted som planlagt, men uden tasken til overnatning. (Er iøvrigt ved at være lidt for god til ikke at komme for sent. Var på Kbh´s Hovedbanegård kl. 07.20, men skulle først med toget 07.50. Hmmmpphphf)
Dagen i går bød på en god kick-start af sjalet til en af niecerne. Et Adamas-sjal, som hun faktisk valgte efter bare 4 måneders betænkningstid (og det er meget hurtigt for hende!). Strikkes i Knit-picks Bare, ren merino i lace-tykkelse. Super blødt. Dejligt mønster på kun 10 pinde, men sikke pinde! Som med alle andre sjaler øges antallet af masker på rekordtid!
I dag er det planen at slappe af, drikke mere the med honning (og whisky eller lignende), rydde lidt op, strikke og se film. Jeg skal nok også øve mig lidt mere i at hoste, men forhåbentlig går dagen også med at blive helt frisk igen.
Godfatherfilm? Tjoeh. Jeg skal ind og se "Mamma Mafia", men havde aldrig set nogen af Godfather-filmene. Det må være en mangel i min opdragelse! Nu har jeg så set de første to. De er rigtig gode - fantastisk skuespil (og en meget lækker, ung Al Pacino) - men jeg er nu glad for, at jeg ikke er blandet ind i nogen mafia.... Sikken et liv!

2 kommentarer:

  1. Nu har du da snart taget din del af vinterens forkølelser! Bliv straks rask igen. Men en weekend på sofaen er da heller ikke at foragte. Jeg fylder min med alt for meget aktivitet.

    SvarSlet
  2. Jeg prøver! Sofaen hjalp, men virus-rester kan jeg sikkert hygge mig med et par uger...
    Det var dejligt med en weekend uden så meget. Jeg plejer også at have vældig travlt, så på en måde var det godt med en undskyldning for at mødes med sofaen. Desuden fik jeg så pudset vinduer!

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails