mandag den 16. august 2021

Naturligt / Natural

Det er blevet den tid på året hvor æblerne er ved at være modne. Så lækkert! For 2 år siden kogte jeg mos. Det var rigtig dejligt, f.eks. en klat æblemos i en eller anden slags yoghurt efter en dyr tur til tandlægen, hvor jeg kun måtte spise kolde ting. Sidste år blev det ikke til æblemos, og jeg savnede det! Så i går samlede jeg nedfaldsæbler igen og kogte mos. Jeg gik dog udenom ormene, selv om det nok havde hjulpet lidt på proteinindholdet..... Dagens opskrift er en sød lille orm!
 

By now it's the time of year when the apples are getting ripe. So delicious! 2 years ago, I made apple puree. It was so yummy, for instance a bit of puree in some kind of yoghurt after an expensive visit to the dentist, when I could only eat cold stuff. Last year, I didn't make any, and I missed it! So yesterday, I picked up the apples lying under the tree and cooked puree. I didn't include the worms, though, although it would probably have helped the protein-content..... Today's pattern is for a cute little worm!

2 kommentarer:

 1. Det er rigtigt lækkert med hjemmelavet æblemos.
  -Her i løbet af ferien var vi på et spisested og lige pludselig opdager min datter en lille grøn larve i salaten-Men den så nu ikke helt så sød ud, som ormen på billedet.....😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Ydrk med en lille orm i salaten! Det er aldrig lækkert i ens mad....

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails