fredag den 4. marts 2022

Mere reparation / More repairing

I går opdagede jeg et stort hul under et ærme i en af mine dejlige sweatre i Noro-garn. Virkelig ærgerligt når nu den er så blød og dejlig. 
Heldigvis har jeg lidt garn tilovers. Og synåle. Så sweateren kom med i sofaen til en gang opmærksomhed. 

Yesterday, I found a giant hole under a sleeve in one of my lovely Noro-sweaters. Really too bad considering how soft and nice it is. 
Fortunately, I have some yarn left. And needles. So the sweater joined me on the couch for some moments of attention. 
Nu ser den sådan her ud. Det tog bare nogle maskesting og var faktisk kun en lille smule mere kedeligt end at sy tåen på strømper. Jeg håber, den er blevet lidt mere solid og holdbar af det her!
Hvor meget lapper I jeres tøj?

So now it looks like this. It just took me a few kitchener stitches and it was only slightly more boring than sewing the toe on socks. I do hope it will last a bit longer and be more durable from this!
How much are you repairing your clothes?

2 kommentarer:

  1. Det ser da fint ud. Om jeg lapper tøj eller ej, kommer an poå om jeg kan lide tøjet, om det er til at reparere - jeg har det med at udsætte, og så bliver hullerne for store :( - og mange andre ting. Min yndlings-alpakkatrøje fik nye manchetter et par gange, og lapper på ærmerne. Men de cowboybukser, jeg faldt med på isen, bliver klippet af til shorts til sommer. Købte strømper i bomuld ryger ud, for de er som regel så slidte at de går i stykker lige ved siden af reparationen. Jakker og overtøj generelt bliver syet, får nye knapper osv. indtil de ikke kan hænge sammen. Hjemmestrikkede vanter er jeg bedst til at få repareret. Det ender gerne med lidt maskesting som din trøje. Reparationer er godt for humøret og pengepungen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Der er altså noget når man selv har lavet tingene, at man så også gerne vil reparere. Jeg reparerer heller aldrig bomuldsstrømper. Jeans har jeg syet lapper på der hvor jeg har slidt hul når jeg cykler. Især, hvis jeg ikke lige kan købe nye. Og så ryger de i stofskabet, hvor de kan ligge og hygge sig nogle år mens jeg tænker på alt det jeg kunne sy af dem!

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails