søndag den 26. maj 2024

Magisk / Magical

Har du nogensinde strikket en Baby Surprise Jacket? Det er sjovt! På Ravelry er der registreret over 31.000 projekter og det kan jeg godt forstå. En del af dem står jeg for. 
Denne gang er den strikket i bomuld på pind 3,5. Den er blevet rimeligt stor, faktisk, så den skal nok blive brugt! 

Did you ever knit a Baby Surprise Jacket? It's fun! On Ravelry, more than 31,000 projects are registred, and I do understand that. I'm responsible for quite a few. 
This time, it's made in cotton using size 3.5 mm needles. It turned out quite big, actually, so I'm sure it will be used!
Her er den fra ryggen. Ærmerne er strikket lidt længere med brug af den lilla del af garnet, og knapperne har jeg fundet i skabet. Trøjen vejer 85 gram. 
Min nevøs kommende baby, en lille dreng, er ikke lige på trapperne, så jeg kan godt nå at strikke lidt mere. 

Here it is from the back. I made the sleeves a bit longer using the purple bit of the yarn, and the buttons are from my closet. The jacket weighs 85 grams. 
My nephews coming baby, a little boy, is not coming right now, so I guess I have time to knit a bit more for him. 

2 kommentarer:

  1. Jeg strikke en tilsvarende model til mit ældste barnebarn, men det blev ved den ene, da jeg ikke syntes, modellen passede særligt godt! vh. Fru Moll

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er rigtigt. Man skal fifle lidt med ärmerne og det skal ikke strikkes til et for stort barn. Men til de små er det ok, synes jeg.

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails