fredag den 23. juli 2010

3. del af mysteriet....

Jeg nåede sandelig at strikke 3. del af Lizbeth færdig, selv om det efterhånden er nogle noget længere rækker....
Heldigvis bød ugen jo på tirsdagens togtur til Odense, hvor jeg nåede igennem den sidste del med mønsterstrik. Mønsteret er noget besværligt, synes jeg nok. Til den første del (hvor der kun var farvemønster i siderne) brugte jeg diagram, men til anden del medbragte jeg kun den relevante del af mønsteret - og opdagede så at kant-mønsteret fortsatte, men uden at diagrammet blev genoptrykt. I stedet har jeg så siddet og strikket efter tekst, hvilket nok er lidt besværligt, samtidig med at det egentlig er rart nok at slippe for at sidde og tælle 32 masker i et diagram. Jeps, du læste rigtigt. To-og-tredive masker, som mønsterfarven skulle trækkes henover på bagsiden (og snos sammen med bundfarven, selvfølgelig)..... Det medførte enkelte, indvendige suk. Netmønsteret er ret løst i forhold til 2-farve mønsteret, men jeg håber meget kraftigt at en god gang vask vil hjælpe.
Fjerde og næstsidste del af mønsteret er ankommet, og er nu nået til spidsen, så det kommer til at gå den anden vej igen med maskeantallet. Sidste del kommer først søndag d. 1. august, så der skulle jo være tid nok (udover alt det andet, jeg lige synes skal være færdigt)
Og så til noget helt andet. Hvor var det bare vidunderligt at der i går aftes var en temperatur udenfor det åbne vindue der fik mig til at tænke på sjaler.... Det var fantastisk at gå tidligere i seng og vågne senere - i en seng, der ikke var med indlagt vand i løbet af natten. Lige præcis hvad jeg trængte til inden en nattevagt.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails