mandag den 5. juli 2010

Fra den mugne afdeling...

Sidder her ved mit bord med åbent vindue og frisk luft i gennemtræk.
Som (sædvanligt?) ofte kommer der et par mænd forbi i baggården og roder godt og grundigt de skraldespande igennem, der står lige ud for mit soveværelsesvindue.
Denne gang står de ret længe og roder. Jeg kan høre, de river poser i stykker for at tjekke indholdet, og igen bliver jeg bare så SUR!!!!
Helt ærligt! Det er vel vores skrald, ikke? Jeg mener, jeg kan godt forstå dem, hvis de finder guld og grønne skove gang på gang, men - tro mig - det gør de ikke......
Hvorfor gøre sig det besvær at putte skrald i poser og binde knuder på, hvis der kommer sådan nogle rodehoveder og roder alting ud? For ingenting? Altså - hvis de virkelig var smarte, gik de direkte til "plastik" og "metal" og samlede samtlig emballage med mulig pant. Men det er de så ikke.
Hvad tror de, vi smider ud her på Frederiksberg? Ja, jeg spørger bare!
Lige bortset fra i aften. Der råbte jeg (ikke uhøfligt!) ud ad vinduet, "Pakker I det i poser igen?", hvorefter de skyndte sig væk.........

P.S. Jeg synes faktisk stadig godt de kunne gøre det.

2 kommentarer:

  1. Giver dig så evigt ret. Her kommer der også sådanne folk. Og ja skraldet smides så ofte ved siden af containeren af dem. Jeg synes det er en umanerlig klam tilgang til hvad andre har kasseret.

    SvarSlet
  2. Ih - jeg er glad for at du er enig!

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails