torsdag den 29. juli 2010

Yarnshop-crawl i London

Sikken en dag! Flyve til London med søvn i øjnene (og en "nær-kommet-for-sent-oplevelse") - dagen blev bare bedre og bedre.
Eva og jeg fandt hinanden på Imperial College, og så gik den ville yarn-crawl. Bare os, for de andre ville alligevel ikke med. (Surt for dem!)
Eva havde styr på diverse butikker, og jeg kom rundt i nogle hyggelige afkroge af London. Første stop var "Loop". Meget hyggelig butik. 2 etager og med et glimrende udvalg. Jeg fandt det smukkeste, blødeste, naturfarvede garn med angora, cashmere og uld (ulden er kun 40%!). Tror du, det er blødt? (Fik jeg nævnt det?)
Derefter tog vi videre til "All the Fun of the Fair", hvor der var et fint lille udvalg af garn, knapper og sjove ting. F.eks. strikket lakridskonfekt - til overpris, godt nok.
Lige ved siden af er der den hyggeligste lille the-butik, hvor de solgte dejlig the og scones til ingen penge.
Godt, vi fik det, for resten af dagen gik med nedenstående butik.
Her står Eva og kigger garn. Skøn butik med et stort udvalg! Jeg købte og købte. Mest bøger (som jeg jo "glæder" mig til at slæbe hjem!), men også lidt garn, der lige sprang på mig.
Butikken var aldeles proppet med mennesker rundt om bordet - jeg ved ikke lige, hvad de lokale har tænkt, men de gjorde da deres bedste for at lade som ingenting! Til gengæld hyggede vi "fremmede" i den anden ende af bordet. De fleste skal selvfølgelig til KnitNation.
Konceptet med bar og garnbutik holder bare 100%! Efterhånden mister man overblikket og køber lidt mere. Og lidt til. Jeg kom til at købe fine maskemarkører (af LEGO) - så dem må jeg lære at bruge!
Aftensmaden nåede vi aldrig til. Totalt trætte tog vi bussen hjem - med denne herlige udsigt!
Jeg har på fornemmelsen, at det bliver nogle dejlige, dejlige dage i London!

8 kommentarer:

 1. Min misundelse er AFGRUNDS dyb ;-) Ej jeg ønsker dig nogle fede dage derovre, det er jo min favoritby numero UNO, og jeg ville give meget for at besøge den igen. Det er fire år siden sidst sååå.. mon ikke det er på tide?

  God fornøjelse, og køb bare ekstra med hjem, jeg vil gerne aftage og betale for godis af enhver fiberart hihi.


  Knuuus
  Henriette :-))

  SvarSlet
 2. Wow, hvor et slaraffenland. Du er heldig.

  SvarSlet
 3. Ej hvor er det dejligt for dig, jeg under dig bare den bedste tur, de bedste og mange mange dejlige køb af bøger, garn .....
  Glæder mig til at se billeder af alle dine nyindkøbte uundværlige ting!

  SvarSlet
 4. Især den sidste butik ser ualmindelig tiltalende ud:-) Tror godt jeg kunne tilbringe en enkelt dag eller to dér. Fortsat god ferie!

  SvarSlet
 5. Åh, jeg er også en smule misundelig. Men jeg besøgte jo den sidste butik i maj, så jeg skal vist bare stikke piben ind. Jeg så også lego-maskemarkørerne, men de blev i butikken.
  Loop har jeg til gode, måske skal jeg forsøge at overtale Dorthe til en tur til London uden mænd...
  Jeg glæder mig til at høre mere om timerne med Cookie A, og forhåbentlig lære en masse af dig.
  Nyd turen, og tak fordi du deler med os andre via bloggen.

  SvarSlet
 6. Det lyder som en helt fantastisk tur du der er på. De maskemarkører kunne jeg godt tænke mig at se, du må lægge et billede ved lejlighed:) Jeg har noteret mig at du kender nogle gode steder, hvis jeg engang kommer til London, håber du har gemt adresserne:)

  SvarSlet
 7. Høres ut som du har hatt en flott tur.

  SvarSlet
 8. Skøn, skøn tur. Også i dag, hvor Wollmeise-kapløbet fandt sted. Billeder følger i morgen!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails