torsdag den 15. juli 2010

Jeg glæder mig altså.....

Knit Nation nærmer sig. Jeg glæder mig fuldstændig råddent.....
Spekulerer stadig over, hvilke strømper jeg dog kunne tænke mig at designe (har meldt mig til Design dine egne strømper med Cookie A.), hvilket garn jeg skal medbringe (inkl. til Lace-sessionen med Nancy Bush) - det skal jo være rigtig fint, men ikke for fint. Jeg når jo nok ikke at strikke et helt sjal på 6 timer, vel?
Desuden har jeg meldt mig til "elongated stitch enchantment" og "knitting on the bias". Er lidt usikker på, hvad det er, men vistnok noget med nogle fine masker samt sådan noget Hanne Falkenberg-agtigt med at strikke retstrikning i flere retninger samtidig, så man former sit projekt med ind- og udtagninger.
Udover workshopsene, så glæder jeg mig jo til at følges med hende her. Vi skal på garnbutik-crawling (eller hvad det hedder!) - også den dér med både garn og bar, omend jeg er blevet advaret om, at bar-delen er utroligt opreklameret i forhold til virkeligheden..... (det er garndelen muligvis også)
Jeg glæder mig til London - eve-song i Westminster Abbey, museums-ture, shopping af bøger, musik og film, evt. en musical og bare det hele.
Endelig glæder jeg mig helt vildt til Wollmeise-standen på markedet. Jeg er slemt bange for, at der evt. bliver udsolgt i løbet af en time, men alligevel - mon ikke den kære Claudia sørger for at medbringe rigeligt garn? Jeg glæder mig til at se farverne og shoppe.... (Uh, som jeg skal shoppe!) Det er heldigt, det er så dyrt, for ellers kunne man se mig slæbe adskillige kilo hjem!

10 kommentarer:

 1. UUUuuu dit heldige asen, det lyder som noget af en fest-tur du skal på!
  Hvornår og hvor mange skal I afsted? Måske man kunne blevet sneget med i kufferten - nåh nej, du sørger garanteret selv for overvægten ( i al fald på vejen hjem ;0))

  SvarSlet
 2. Jeg skal følges med Eva. Ved ikke, hvor mange der kommer ialt. Men jeg forventer stor-hygge! Glæder mig til at møde nye mennesker og strikke til festmiddagen, ligesom på Fanø sidste år...

  SvarSlet
 3. uha, man kunne jo godt gå hen og blive lidt misundelig ;) Og ja, IKnit er ikke særlig stor, men faktisk helt ok. Især deres skotske uld synes jeg var lækkert (og deres bogudvalg!).
  Jeg håber, du får en fantastisk tur og husker at tage billeder, så vi andre kan leve med via bloggen ;)

  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Du kan tro, der skal komme billeder... Måske først mobil-billeder og senere "rigtige" billeder, men billeder kommer der! (Om jeg så skal gå på McDonalds for at lave indlæg!)

  SvarSlet
 5. Altså IKnit var Den garnbutik, jeg fik lov til at invadere i kr. flyvefartsturen til London, og jeg var overmåde tilfreds... De har masser af Malabrigo garn, Rennies supersoft, superlækkert strømpegarn og masser af gode bøger.
  Ellers er Foyles på Shaftesbury Avenue også stærk i strikkebøger.
  Og hvorfor er det så lige, at jeg ikke er med? D. 1.8 flyver vi til Manchester, så jeg kunne godt have brugt et par dage i London først... GLæder mig til at høre om dine oplevelser, og hvis du får købt for meget Wollmeisegarn kan du garanteret bytte noget herhjemme.

  SvarSlet
 6. Det lyder altså godt, Lisbeth. Malabrigo er bare alt, alt for lækkert....
  Hvorfor var det lige, du ikke var med?

  SvarSlet
 7. Ja, hvorfor er det lige, jeg ikke er med? Det er fordi min familie mener, at jeg skal bruge ferien på dem og ikke på strik... Nej spøg til side, det er de dage, hvor vores store dreng er hjemme på sommerferie, så det ville ikke være rimeligt overfor ham og min mand, hvis jeg deserterede. Men jeg må da indrømme, at jeg gerne tog med. Til gengæld kommer jeg på strikkefestivallen og første weekend i oktober på Thurø til maskinstrikning, jubii. Så jeg bliver jo ikke snydt. Men jeg glæder mig til at høre mere fra dig. Cookie A har skrevet to fantastiske bøger. Jeg har købt den ene, og hendes tilgang til strømpestrikning er helt anderledes, så glæd dig, og sug til dig, så du kan lære mig en masse.

  SvarSlet
 8. Nej, du har nok at se til.
  Næste år må du tage med...
  Jeg kommer desværre ikke på strikkefestival, skal på min egen, private Fanø-strik-i-sommerhus festival.
  Skal nok lære nogle fif, som jeg så kan fortælle dig - til din fødselsdag?

  SvarSlet
 9. Wollmeise... Alene det ville være nok til at kunne lokke mig til London. Det "skidt" er jo nærmest umuligt at få fingre i.
  Spørg lige, om jeg er misundelig på, at du får lov til at gramse på det???

  Åh, hvor det lyder fantastisk. Alt sammen...

  KH Karina

  SvarSlet
 10. Uuuuhhhh - jeg drømmer søde drømme om Wollmeise.....
  Jeg har jo lidt herhjemme, der er blevet grundigt gramset. Farverne er utroligt smukke.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails