søndag den 11. juli 2010

Færdigfarvet, tørt garn


Garnet tørrede ret hurtigt. Nu har jeg puttet det ind i banderolen igen (bare så jeg kan minde mig selv om, at det er lækkert KnitPicks garn, altså!), men jeg er totalt tilfreds med farven. Det dér gule frugtfarve styrer altså! Bare ærgeligt, at de ikke rigtig sælger det i danske supermarkeder....

Jeg farvede også lige lidt mere dagen efter. 100 g Coop strømpegarn med en flaske grøn. Det havde jeg aldrig prøvet før, men tro mig når jeg siger, at jeg bestemt ikke synes, jeg gik glip af noget mens jeg ikke gjorde det! Det blev sådan en lidt bleg-fesen grøn farve. Bliver nok til noget med noget mørkegrønt, hvilket kunne være helt pænt, men ellers er det ikke liiiiiiiige mig. Så. Grøn kræver mere end en flaske!

Det gule garn tror jeg skal blive til en Swallowtail. Til den ældste niece. Hvis hun ikke er vild med farven beholder jeg det bare selv.... (Nemlig!)

Iøvrigt vil jeg gøre klar til invasion af søsterens husdyr. Og en dejlig, kølig tur i en mørk biograf med hendes børn for at se Shrek 4. Det føles nærmest uartigt at tage i biffen i dette vejr, men jeg tror nu nok, jeg vil nyde det!

8 kommentarer:

 1. vi kan faa gul 'mad farve' herovre!

  SvarSlet
 2. Lyder smart at bruge madfarve.
  Hvordan med vask: smitter det af ?

  SvarSlet
 3. Ej, rigtig god fornøjelse med Shrek - jeg ææælsker Shrek! Og ved du hvad - det er bare for varmt herude i virkeligheden, så lidt kølig biografluft er vel ikke af foragte.
  Det ser spændende ud med din farvning - køber du Coop`s i hvid??

  SvarSlet
 4. He he Eva - jeg ER på vej! Jeg glæder mig helt vildt...
  Mormorstrik - næh, det smitter egentlig ikke af. Ikke noget jeg har opdaget, ihvertfald.
  Kirsten - Shrek var virkelig super! Biografen var ikke helt så kølig som håbet dog, specielt ikke med en svedende knap 5-årig på skødet, da filmen blev lidt for spændende....

  SvarSlet
 5. Jeg har 2½ bundt garn der gerne vil være en anden farve end hvid. Fakisk ret gerne lilla. Men mangler altså en gryde. Og blev det lilla - eller brunt så ville jeg med det vumps lave det til fine sjaler.

  Men måske det ender som undertrøjer!

  er ret misundelig på dit garn *s*

  SvarSlet
 6. Rikke - du må bare i gang. Du må kunne finde en gryde - om ikke andet, så i genbrug? (eller i metal-skraldespanden!)
  Du må prøve. Det er så sjovt!

  SvarSlet
 7. Jeg synes altså at den grønne er ret så fin - den kunne jeg da godt lige se rundt om min hals i form af et tørklæde..... hmmmmm..... måske man skulle finde den gamle popcorn-gryde frem.....

  SvarSlet
 8. Jamen, Tris, så ved du det! 1 flasek til 100 gram garn, så har du din farve!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails