lørdag den 28. juli 2018

Weekend

Det er lørdag, og jeg har ikke alt for mange planer. Det er dejligt at være hjemme! Det skal bare nydes, og forhåbentlig får jeg syet af mit undulatstof. Glæder mig meget til at få den på.
Lille I fik jeg billede af i morges. I sin nye kjole fra USA. Jeg plejer at købe tøj med hjem til de små. Det er så hyggeligt! Jeg ELSKER at kigge på børnetøj, og jeg har jo ligesom aldrig haft nogen at købe til selv. Forældrene er glade for det, så jeg fortsætter! (Selv om jeg fik en lille smule angst første gang jeg lige skulle købe 5 sæt.)
Når der på et tidspunkt er endnu flere børn, må jeg vel bare dele det op, så ikke alle får på alle rejser. (Og hvis de bliver trætte af det, stopper jeg)

It is Saturday, and I don't have too many plans. I love being at home! I plan to enjoy it and hopefully, I get to sew from my parakeet fabric. I can't wait to wear that top!
I had the photo of little I this morning. Wearing her new dress from the US. Usually, I buy clothes back home for the little ones. It is so nice! I LOVE looking at all the kids clothes, and I never had anyone myself to buy for. The parents look happy, so I'll continue! (Although I was kind of anxious, the first time I needed to buy 5 sets of clothes.)
When at some point there are even more kids, I guess I just have to split it, so that not all kids will have something from every travel. (And if they are not happy with it, I'll stop)

4 kommentarer:

 1. Kan man blive træt af gaver? Hmm. Neeej!

  SvarSlet
 2. Jeg håber, du fik slappet af, - og måske syet?
  Sikke en fin kjole, som Lille I har på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, jeg fik både slappet af og syet! Det var en dejlig dag.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails