søndag den 26. april 2020

Der er meget man kan lave / So many things you can do

Rengøringen i går blev lige en hel del sjovere, da jeg opdagede at jeg kunne kombinere støvsugning med garn. Den der Wollmeise-kasse på gulvet skulle jo væk, og da den kom på plads, kiggede jeg så også lige efter bomuldsgarn. Og det lækre Wollmeise lace garn i den ANDEN kasse.
Så nu har min gæsteseng ny udstilling, og jeg har fundet garn og opskrift til et par små shorts til vores fysioterapeuts baby.
I dag må jeg lige opprioritere strikketøj og hængekøje.....

My cleaning yesterday suddenly got a lot more fun, when I found out how to combine vacuum cleaning and yarn. The Wollmeise-box standing on the floor needed to get back in the closet, and while there, I looked for cotton yarn. And the yummy Wollmeise lace in my OTHER box.
So now my guest-bed has a new display, and I found yarn and pattern for shorts for our physiotherapists baby.
Today, I'll have to focus on hammock and knitting.......
De der svinekæber blev SÅ gode! Min nevø kom og spiste med, og det var rigtig hyggeligt.
Desværre troede jeg, da jeg stod i supermarkedet, at der også stod selleri i opskriften! Det stod der så ingenting om, hvilket jeg fandt ud af for sent.
Så dagens kulinariske øvelse går ud på at omsætte denne knold til noget spiseligt som faktisk smager godt. Jeg er ikke jordens største selleri-fan.......
Er I også kulinarisk udfordrede?

The pig cheeks turned out so GOOD! My nephew came and joined me, and we had a nice time.
Unfortunately, when I was in the supermarket, I thought the recipe said celery as well! It actually didn't, which I only discovered when it was too late.
So today's culinary challenge is how to make this tuberous vegetable into something eatable that actually taste nice. I'm not the biggest celery-fan......
Are you culinary challenged too?

4 kommentarer:

  1. Skær sellerien i tykke skiver, og smørsteg den på panden, det smager super, så kan du springe kødet over i dag. Du kan også lave sellerimos, med lidt kartofler i. Vi elsker selleri.

    SvarSlet
  2. Hej
    Jeg elsker selleri. Familiens børn...ikke så meget.. Koger tern og blander med kartofler til mos. Det opdagede de aldrig. 😄

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails