fredag den 24. april 2020

11

Næste par strømper, denne gang til min nevø som fyldte 28 i lørdags, er færdigt.
Jeg gik videre i min "Favorite socks" bog og prøvede denne gang et mønster som jeg ikke har strikket før. Det er 3. opskrift fra den bog jeg har strikket i år. Det var den bog som lå fremme, og så gik jeg bare videre. Det er meget mærkeligt, som man kan hænge fast i en bog nogle gange. Kender I også det?
Denne gang har jeg strikket "Cable Rib Socks" i Arwetta, og jeg synes både garn, farve og mønster passer virkelig fint sammen. De vejer 85 gram.
Der er ved at være en hel del færdige strømper herhjemme, og de her bliver altså bare sendt i morgen. Fordi gaven kan tåle at blive sendt. Det er ikke alle gaver som kan tåle det!

The next pair of socks, this time for my nephew who turned 28 last Saturday, is done.
I just went on in my "Favorite socks" book, and this time tried a pattern I haven't used before. It is the third pattern from this book that I made this year. I guess it was the book on my table, and then I just continued. It's really strange how you can get stuck in a book sometimes. Did you ever experience that?
This time, I made "Cable Rib Socks" in Arwetta, and I really think that yarn, color and pattern go really well together. They weigh 85 grams.
I have been collecting quite a few finished socks here at home, and they will get mailed tomorrow.
Since this gift can survive the mail. Not all gifts can do that!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails