søndag den 10. marts 2024

Lørdag / Saturday

Så gik halvdelen af weekenden lige! Da jeg kom ned i går morges mødte jeg et par glade fugle som var ude af buret. Jeg havde nemlig glemt at lukke lågen, og det blev udnyttet!
Jeg kom endelig i svømmehallen igen. Har ikke haft tid eller ikke lige følt mig i humør til det, men det var rigtig rart at starte dagen på den måde! 

Suddenly half the weekend is over! When I came downstairs yesterday, I met these happy birds who were outside the cage. I forgot to close the door, and they took advantage!
Finally, I went swimming again. I either haven't had the time or felt in the mood for it for a long time, but it was really nice starting my day that way!
Det vigtigste i går var dog min nevøs fødselsdag! Jeg skulle lige købe hans gave først, og så kom jeg i tanker om at det var meget længe siden jeg havde været i IceFood og købt islandsk slik. Med lidt god vilje var det lige på vejen ind til byen! Jeg gik en enkelt hurtig tur rundt i butikken og så skyndte jeg mig ud igen, for hver gang jeg stod stille fandt jeg noget mere jeg ville have. Det er en FARLIG butik!!!!!!! Men, ih!, så lækkert!

The most important thing yesterday was my nephew's birthday! I was going shopping for his present first, and then I thought about how long it was since I had been to IceFood, buying Icelandic candy. It was almost on the way to town! I just took a small stroll around the shop and hurried out again, because every time I stood still for a moment, I found something else I wanted. It is a very DANGEROUS shop!!!!!! But oh so yummy!
Min nevø ønskede sig blandt andet en skjorte, og jeg fandt en rigtig flot en til ham. Jeg så også denne her. Altså - seriøst? En hæklet skjorte i Magasin! Han ville dø hvis jeg havde købt den......
Resten af dagen gik med fødselsdag i hyggeligt selskab med vores familie. Det var hyggeligt at snakke med min niece som jeg ikke ser så ofte. 
Og i dag så? Jeg har allerede brugt morgenen på at rydde op. Denne her weekend er utroligt effektiv!

My nephew had a shirt on his wish-list, and I found a really nice one. I also saw this one. You know - seriously? A crochet shirt in Magasin! He would have dropped dead if I gave that to him......
The rest of the day was spent at the birthday in the nice company of our family. I loved talking to my niece that I don't see that often. 
And then today? I've already spent the morning tidying up. This weekend is so efficient!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails