tirsdag den 18. september 2018

Tillykke! / Congratulations!

I dag fylder det her lille pus 13 år! Jeg kan ikke forstå hvor tiden er blevet af, faktisk. Men borte er den, for han ER ikke så lille og nuttet mere, men derimod helt klar til at blive teenager.  
Det er herligt at skulle fejre ham, og jeg er glad for jeg kom herover til USA så jeg kan, for det var noget nemmere at komme til fødselsdag på Amager.....

Today, this little guy turns 13 years! I just don't understand how time disappeared this way, actually. Fact is, it's gone, and he is NOT so small and cute anymore, but really ready to become a teenager.
I love being able to celebrate him, and I'm very happy to be here in the US, making it happen, since it used to be a lot easier to go for his birthday when he lived in Amager.....
Som sædvanlig var der slik med. Vi har ikke haft tid til at spise meget endnu, men i det mindste er det ikke MIG, som skal slæbe det videre. 

As usual, I bought a lot of candy. We didn't have time to eat a lot, but at least it won't be me, having to carry it all the way to Ann Arbor.
I forgårs var vi i Magic Kingdom. Vi skulle alle have hatte eller ører (fordi det SKAL man!), og så nød vi ellers dagen.
I går var vi Universal Studios, hvor vi ikke have sådan noget på hovedet.
I skal selvfølgelig nok høre om begge dele.

The day Before yesterday, we Went to Magic Kingdom. Everybody have to wear ears or hats (because you MUST!), and we enjoyed the day.
Yesterday, we Went to Universal Studios, where we ddin't have stuff like that on.
Of course you'll get to hear about both.

2 kommentarer:

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails