søndag den 7. marts 2021

Hotel

I går så jeg 2 forskellige personer på Instagram som var taget på overnatning på hotel. I deres egen by. Det gik pludselig virkelig op for mig, hvor meget jeg savner at komme ud! 
Jeg er jo mest på hotel med mit arbejde. Ikke noget fancy. Men det at komme væk fra arbejdet, være i en anden by, spise spændende mad (og nej. Ikke nødvendigvis dyr mad.) og bare møde folk. 
Billedet er fra da Johanne og jeg var i Flensburg. Det er også en del af hotel-minder. Være sammen med venner og familie med den der ferie-stemning. 
Gider virkelig godt at verden snart bliver lidt mere normal igen......

Yesterday, 2 different persons on Instagram had bought a tiny hotel stay. In their own city. Suddenly, I realized how much I really miss going out!
Most of the time, hotel stays are work related. Nothing fancy. But getting away from work, being in another city, eating really good food (no. Not necessarily expensive food.) and just meet people. 
This photo is from when Johanne and I went to Flensburg. That is also part of the hotel-memories. Being with friends and family with the holiday-feeling. 
I really wish the world would become a bit more normal again soon......

5 kommentarer:

 1. Jeg har især savnet det at smutte ind til byen og købe tråd, rib eller garn som passede til et eller andet bestemt. Det at se og røre. Deriblandt en tur i strømpegarnsbutikken i Flensborg. Spurgte på et tidspunkt Angelika fra https://onlyangelika.blogspot.com/ om de har en webshop. Hun vidste det ikke men var usikker på om de overhovedet har overlevet Corona - det håber jeg.
  Heldigvis har jeg mit job og har haft under hele pandemien....

  SvarSlet
 2. Hejsa
  Woolsucht i Flensburg har fået deres webshop op at køre, så der skulle være mulighed for at købe garn der.
  Mvh Mie

  SvarSlet
 3. Åh - I er for sjove! Jeg skriver SÅ pænt og velopdragent om hoteller og arbejde og spændende mad, og I skriver straks om GARN!!!!!!!!
  Jeg savner Flensburg SÅ meget!!!!! Jeg købte 2,5 kg strømpegarn på 2 dage. Det var en fest!!!!!

  SvarSlet
 4. Åh altså - det var en helt fantastisk tur og et megalækkert hotel:-) Og ja, der var da også et par fine garnbutikker...

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails