tirsdag den 16. marts 2021

Utroligt / Incredible

For nogle uger siden skrev jeg her om hvordan jeg mangler garn til min sweater. Jeg fik rigtig gode råd om den der gruppe på Facebook for garn fra Garnudsalg.dk, og meldte mig ind med det samme. 
Først fik jeg tilbudt noget garn som ikke var rigtigt. Derefter fik jeg en kontakt mere, og i søndags tog jeg så et ærme med på tur til Ørestad for at kigge på garn. 
Det er ikke så tit man kommer på tur med et ærme!

A few weeks back I wrote about how I don't have enough yarn for my sweater. I got some really great advice about the Facebook group for yarn from Garnudsalt.dk, and asked to become a member right away. 
First I had an offer for yarn that wasn't the right one. Then I had another contact, and this Sunday, I brought a sleeve with me to Ørestad to check out yarn. 
It's not that often you get to go on a trip with a sleeve!
Garnet kom ud, og tænk engang - det var fuldstændigt magen til! 
Det er jo helt vildt, at sådan noget kan ske! Så tak for jeres gode råd. Det italienske tweed er faktisk virkelig lækkert, og jeg er utroligt glad for at jeg nu har nok!

The yarn came outside, and can you imagine - it's the exact same!
It's amazing that these things can happen! So thank you for your good advice. The Italian tweed is actually so yummy, and I'm so happy that I have enough now!
Så er det ligesom lidt nemmere at starte forfra. NU har jeg det rigtige antal masker, og det ser rigtigt ud. Nu er det bare at hænge i og fortsætte. Den bliver så flot!

It made it a bit easier to start over again. NOW I have the right number of stitches, and it looks right. 
So now I just need to hang in there and go on! It will be so pretty!

2 kommentarer:

  1. Mit garnlager har jeg registreret på Ravelry, og på et tidspunkt fik jeg en besked fra en kvinde i USA som spurgte om jeg ville sælge den rest jeg havde fra et Hanne Falkenberg strikkekit. Jeg sendte det kvit og frit til hende for tænk om det havde været mig der manglede.....

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var dog den fineste historie! Ja, til sådan noget er Ravelry virkelig genialt. Hun må være blevet så glad!

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails