tirsdag den 2. marts 2021

Jeg har ventet utålmodigt / I've waited impatiently

Siden jul har jeg set SÅ mange billeder på Facebook af tidligere kolleger fra Danmark som har fået Covid-vacciner på stribe. Da det så småt kom i gang på børneafdelingen, startede de (selvfølgelig) med dem fra akutmodtagelsen og nogle enkelte som lige var heldige at komme forbi når der lige var en dosis eller to tilbage. Ikke mig. 
Men i går? DA var det min tur! Aldrig har jeg glædet mig så meget til et stik!!!!!!! I dag er det spændende så om jeg kommer på arbejde eller om jeg får et døgns feber og hovedpine, som jeg har temmelig stor risiko for med mine egne antistoffer fra sidste år. Det skulle blive høj feber. Det klarer jeg nok, men i så fald bliver det hjemme fra sofaen. 
Glæder mig faktisk allerede til næste dosis. Det bliver bare så skønt når vores liv engang bliver normalt igen!

Since Christmas, I've seen SO many photos on Facebook of former colleagues from Denmark who had the Covid-vaccine one after the other. Once it started in the pediatric department, they started (of course) with the ER and a few others who got lucky to come by at the time when there was a dose or two left. Not me. 
But yesterday? THAT was my turn! I've never been waiting so eagerly for a shot!!!! So today it's interesting if I will go to my job or if I'll have a 24 hour fever and headache, which I have quite a risk to have, considering my own antibodies from last year. The fever should get really high. I'll manage, but it will be from my couch. 
Already, I'm excited about the next dose. It's going to be so wonderful once I lives become normal again!

6 kommentarer:

 1. Jeg troede, at hvis man havde haft corona behøvede man ikke nogen vaccine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men de anbefaler faktisk vaccination selv om man har haft det. Nok især fordi der er nogle som har haft det flere gange.

   Slet
 2. Jeg har fået invitationen til vaccination, men ikke lykkedes med at få en tid endnu. Denne weekend står jeg stand-by til at arbejde hvis en af de kolleger som bliver vaccineret i dag skulle blive syge.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er godt nok mange som har fået feber af denne her! Håber snart du får dit stik.

   Slet
 3. Dejligt, at du har fået den. Du har forhåbentlig ikke døjet med for mange og slemme bivirkninger? Det er tilsyneladende meget forskelligt, hvor mange man får - eller om man får - det kan jeg se på mine venner og bekendte. Jeg venter selv med længsel på vaccinen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - altså jeg forventede feber et døgns tid, men måtte nøjes med en øm arm som jeg ikke behøvede være hjemme for. Tror måske også lige jeg er blevet lidt ekstra træt efter vaccinen. Det går forhåbentlig snart over igen!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails