søndag den 11. december 2022

Wollmeise

I går havde jeg vældigt mange planer for hvad jeg skulle gøre. Jeg skulle have været til julehygge i den anden ende af København, men det blev desværre aflyst. Derudover var planerne at købe alle resten af julegaverne og gøre klar til julehygge her hos mig på lørdag. Det gik vel sådan - hm - ok. Jeg nåede ihvertfald også at slappe af! Og kigge på garn!
Det her er næsten alt mit Wollmeise i 100% uld. Jeg skulle vælge garn til en lille babytrøje, og så må man jo kigge på det hele, ikke?

Yesterday, I had an awful lot of plans of stuff to do. I was going to a Christmas-thing in the other end of Copenhagen, but unfortunately, that was cancelled. But then I planned to buy all the remaining Christmas gifts and prepare for my family-gathering next Saturday. Everything went well - hmm - okay. I did find time to relax as well! And check my yarn!
This is almost all my 100% wool Wollmeise. I was picking a skein for a little baby cardigan, and in such cases you need to look at it all, right?
Når man rydder op finder man jo strikkeblade alle mulige steder, og dem er man jo nødt til at kigge i. Der fandt jeg så denne fine opskrift. Min kollega, som bor i København, har fået en lille pige, og det kunne jo være hyggeligt at tage på babybesøg når det ikke er over Sundet.
Farven bliver "Gazpacho" i rød med lidt grøn. Jeg tror det bliver fint. Jeg er ihvertfald startet! (Der er faktisk også købt nogle julegaver og hængt julepynt op. Jeg er på vej til at blive klar til lørdag.)

When you are tidying up, you find knitting magazines in all kinds of places, and of course you have to look through them. So I found this pretty pattern. My colleague, who lives in Copenhagen, had a baby girl, and it could be fun going on a baby visit when it's not across the border. 
The color ended up being "Gazpacho" in red with a bit of green. I think it will be good, and I started! (I actually also bought a few presents and put up some decorations. I'm getting ready for Saturday.)

7 kommentarer:

 1. Hejsa ;-)
  Har ledt med lys og lygte efter en hønsesweater og faldt heldigvis over din side, hvor der var et link til opskriften på dansk.
  Desværre virker linket ikke længere - det er selvfølgelig også et opslag fra nov 2017, så måske det er årsagen ?
  Kan du hjælpe mig videre, da jeg meget gerne vil strikke den fine sweater, som du har lavet.
  På forhånd tak

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa - ja, jeg vil da gerne hjælpe hvis jeg kan, men jeg er ikke helt sikker på hvilken sweater du tænker på. Den med Star Wars? Eller prinsessesweateren? Eller den til min nevø med tog?

   Slet
 2. Du får lige det linket til siden :
  http://christunte.blogspot.com/2017/11/en-hurtig-sweater-quick-sweater.html?m=1

  SvarSlet
 3. P.s skulle du ha en strikkeopskrift på en lille hue til en høne også, vil jeg være meget taknemmelig

  SvarSlet
  Svar
  1. Prøv at kigge her: https://www.ravelry.com/patterns/search#pc=pet&availability=free&query=Chicken&sort=best&view=captioned_thumbs

   Slet
 4. Takker for hurtig svar ;-)
  Desværre er jeg ikke særlig god til dét med, at strikke efter engelske opskrifter ; heller ikke selvom jeg har fundet en hjemmeside med oversættelse af bl.a forkortelser.
  Det var derfor jeg var så interesseret i den sweater, som du havde strikket til en høne, da det var en dansk opskrift og en opskrift, som ikke var for svær.
  Har du stadig den opskrift på dansk ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen - så må jeg nok skuffe dig. Den opskrift jeg linkede til var på engelsk. Jeg har ikke set nogen på dansk.
   Men jeg tror ikke det er svært at strikke en hønsesweater.
   Mvh

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails