tirsdag den 23. august 2016

Bløde bukser / Soft pants

Da jeg var i USA, havde de - til min store glæde! - fået mere Zelda-stof hos Jo-Anns. Sidst var der knap nok til et par bukser til min nevø, men denne gang var der rigeligt!
Så jeg købte rigeligt! For hold op, hvor gad jeg godt have sådan et par flonelbukser.
De blev så klippet og syet i søndags. Jeg vil sige, at mønsteret er rigeligt i størrelsen. Så det eneste, der evt. strammer, er elastikken!

When I was in the US, I - very happily! - discovered that they had stocked up on Zelda-fabric at Jo-Anns. Last time I hardly had fabric for a pair of pants for my nephew, but this time they had plenty!
So I bought plenty! I really wanted a pair of flannel pants.
They were cut and sewn this Sunday. The pattern is quite generously sized. So I guess the only thing that may be a bit tight, is the elastic!
Til gengæld passer de perfekt i farven til min nye hættetrøje fra Tahquamenon Falls som vi besøgte på campingturen. Hold nu lige op, hvor skal det bliver hyggeligt at gå i derhjemme til vinter!
Så kan jeg sidde der i sofaen i blødt tøj og med et dejligt tæppe. Gad vide, om jeg kommer udenfor en dør?

But the color is just perfect for my new hoodie bought at Tahquamenon Falls that we visited while camping. This outfit will be just great to wear at home this winter!
I will sit on my couch, wearing soft clothes and my lovely blanket. I wonder if I will ever leave my apartment at all?

2 kommentarer:

  1. Så fint. Det ser helt perfekt ud til de mørke vinteraftener. Tænk lige en hel weekend, hvor man ikke skal noget, andet end gå rundt i blødt tøj .... Det bliver en fest.

    SvarSlet
    Svar
    1. Uh - jeg kommer til at bo i dem! Blødt tøj og et godt strikketøj. Ikke værst.

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails