lørdag den 12. december 2020

En god start / A fine start

Der var meget, jeg troede jeg skulle strikke de sidste par dage. Et helt ærme til, f.eks.! Men så ringede de fra arbejde og jeg skulle måske komme, så tiden gik med at kigge på røntgenbilleder og spekulere, men hvor jeg heldigvis fik lov at blive hjemme. I går var jeg hos tandlægen (min standardting når jeg har fri!) og bagefter svedte jeg over julegaver. Selv om de fleste julegaver er lidt fantasi-forladte, så er der nogle som kræver lidt mere. 
Men så i går aftes lykkedes det mig at lande i sofaen med strikketøj OG jeg fik min niece til at se "Love Actually" for første gang OG hun syntes den var sjov! Så alt i alt en stor succes, og jeg nåede hele 8 rækker bobler på nummer 2 ærme. Mon ikke det lykkes alligevel med lidt flere julefilm?

I thought I would be knitting so much these past days. For instance, another sleeve! But then they called from work, and I might have to come, so time passed by checking out x-rays and do a lot of thinking, but fortunately, I got to stay at home. Yesterday, I visited my dentist (my standard thing when off from work!) and afterwards, I was working at finding Christmas presents. Although most of the presents will be without imagination, some of them need a bit more work. 
But then last night, I managed to land on the couch with a knitting project AND I got my niece to watch "Love Actually" for the first time AND she thought it was fun! So all in all a huge success, and I managed a total of 8 rows of bubbles on the second sleeve! If I watch some more movies, it will be fine.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails