søndag den 6. december 2020

Overspringshandlinger / Procrastination

Jeg var på arbejde i går. Der var ikke så meget at lave, men eftersom jeg skal blive i Lund når jeg har vagt, ville jeg sidde og arbejde med min artikel som skal skrives om og forkortes. Meget. 
Det er slet ikke min favoritbeskæftigelse, så i stedet sad jeg og ledte efter My Little Pony ting. Har nærmest brugt det sidste stof jeg havde og det er ikke nemt at få fat på, og så får man lidt panik, ikke?
Nå. Men pludselig havde jeg så købt disse to øndige strikkemønstre! Det er meget længe siden jeg har strikket til de to tøser i Haslev, så mon ikke jeg kunne finde på det næste år? Nu er Pinkie Pie og Rainbow Dash ihvertfald klar som strikkemønstre!

I was at work yesterday. It wasn't much to do, but since I have to stay in Lund when I'm on call, I wanted to sit and work on my article that needs to be completely re-written and become a lot shorter.
It's not my favorite thing to do, so instead, I went searching for My Little Pony stuff. I've almost used all of the fabric I had, and it's not that easy to get, which easily gives you a sense of panic, right?
Well. But suddenly, I'd bought these to wonderful patterns! It's a very long time since I knit for the 2 girls in Haslev, so maybe I could do that next year? At least Pinkie Pie and Rainbow Dash are so ready to be knit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails