fredag den 16. juni 2023

En ny strikketaske / A new knitting bag

Da jeg var i Wien og mistede den færdige strømpe, forsvandt min dejlige strømpe-strikketaske også. Sådan en fin, lille størrelse fra Paris hvor der lige var plads til en strømpe. 
Derfor bestemte jeg at lave mig en ny taske! 
Jeg gik i kælderen og fandt denim og noget sjovt stof og købte en fin lynlås. På ydersiden kom den til at se sådan her ud. Jeg klippede bare nogle former og limede det fast. Derefter foldede jeg den i halv og syede siderne sammen og lynlåsen i. 

When I was in Vienna and lost my finished sock, my lovely sock-knitting-bag also disappeared. 
It was a really nice sized little bag from Paris with room for a sock. 
So I decided to make myself a new bag!
I went to the basement, finding denim and some fun fabric and bought a pretty zipper. On the outside, it looked like this. I cut some forms and glued it on. Then I folded it in half and sewed the sides and sewed on the zipper. 
Indeni er der kagestof. Og plads til en strømpe. Jeg kan virkelig godt lide den! Måske skulle åbningen have været lidt større, men nu er den som den er. Den har sådan lidt bling. Jeg har den allerede med i toget....

Inside there is cake fabric. And room for a sock. I really like it! Maybe the opening should have been a bit bigger, but it is how it is. It has like this bling factor. It has been with me on the train already..............

3 kommentarer:

  1. Jeg er simpelthen dybt misundelig på dine sy-evner 😂 hvor er den sej!!

    SvarSlet
  2. Måske du skulle lægge en seddel i med navn og telefonnummer, så den kan komme hjem igen, hvis du glemmer den et sted? Knus og sommerhilsner fra Gudhjem. :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det var en god ide! Desværre tror jeg de der rengøringsfolk bare smed den ud.....

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails