tirsdag den 23. juni 2020

Så kedeligt / So boring

Jeg synes selv det er gået ret godt med at hækle. Jeg har troligt siddet og hæklet sammen på begge leder og hæklet den uendelige kant.
Nu er det så sidste omgang af kanten, og jeg kan SLET ikke tage mig sammen!
Det hjalp overhovedet ikke da tandlægen i går kom frem til at alt det der var planlagt til i dag lige bliver udvidet til den anden side af munden også. Mit humør røg ned på nul. Sikken en ferie!
Jeg gik direkte ud og købte cognac og pulverkartoffelmos og tjekkede, at jeg har nok panodil og ipren. Så nu venter jeg bare i spænding på hvordan det føles om nogle timer.
I det mindste skinner solen, og tæppet er snart færdigt. Hvis jeg kan tage mig sammen.

I do think I was quite good at keeping up my crochet. I've faithfully been crocheting the squares together this way and that way and worked on the never-ending border.
Now I'm at the last round, and I just CAN'T pull myself together!
It didn't help at all when my dentist concluded yesterday that all our plans for today will be expanded and include the other side of the mouth as well. My mood plummeted to zero. What a vacation!
I went straight out and bought cognac and instant mashed potatoes and checked my stash of paracetamol and ibuprofen. So now I just wait excitedly on how I will feel in a few hours.
At least the sun is shining, and the blanket will be done soon. If I can pull myself together.

6 kommentarer:

 1. Sikke dog en forfærdelig tandlæge du har...

  SvarSlet
 2. Hvis det er nødvendigt, skal det laves. Til begge dele.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig. Men det føles så dumt at ligge der og det er ubehageligt, og bagefter siger man tak og betaler en formue......

   Slet
 3. Åh, jeg håber det ikke bliver for slemt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Nu er det ihvertfald overstået, og jeg kunne tygge vilde kirsebær med fortænderne i går aftes da jeg gik tur, så helt skidt var det ikke.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails