fredag den 20. marts 2020

Alligevel er det forår / Still, it's spring

Livet er blevet mærkeligt. Godt nok går jeg stadig på arbejde hver dag ligesom jeg plejer, men jeg tager nu toget fra lufthavnen som er temmelig tom. Det meste af dagen tænker jeg på Coronavirus. Der er mange bekymringer om ting jeg ikke har nogen anelse om hvordan bliver, og hele tiden går jeg og mærker efter om jeg nu er syg?
Foreløbig har det dog ikke været min tur til at være forkølet, så jeg fortsætter med arbejdet.
I går hamstrede jeg førdselsdagsgaver på vej hjem. Sverige er ikke lukket HELT ned endnu (selv om der godt nok ikke er mange mennesker på gaderne!), men det kommer nok snart, og derfor tog jeg i legetøjsbutik og købte gaver til de kommende børnefødselsdage i maj.
Da jeg kom til lufthavnen, var himlen så fin. Det ER jo forår! Vi skal huske at nyde det!

Life has become very strange. I still go to work every day like I usually do, but now I take the train from the airport which is very empty. Most of the day, I think about Coronavirus.
So many worries right now about things I have no idea about how it turns out, and all the time I am trying to feel if I'm getting sick?
So far, there have been no colds coming my way, so I continue working.
Yesterday, I stocked up on birthday presents on the way home. Sweden isn't ENTIRELY locked down (although the streets are very empty!), but I'm sure it will be soon, and so I visited a toy store and bought presents for the upcoming children's birthdays in May.
When I came back to the airport, the sky was so pretty. It IS spring! Remember to enjoy it!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails